Για την απρόσκοπτη τέλεση των αγώνων , σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και να λάβετε υπ’ όψην τους κανονισμούς και τους περιορισμούς που αναφέρονται στη συνέχεια: 

Κανονισμοί Διαγωνισμού

_
Αξιολόγηση

All ladies – Formation – Oriental – Modern – Contemporary

ΑΡΙΣΤΑ / EXCELLENT :  50
1 – 15TO BE SYNCHRONIZED
1 – 10CHOREOGRAPHY
1 – 10SCENE PERFORMANCE ( ENTRANCE, OUTING, APPEARANCE)
1 – 10TECHNIQUE
1 – 5MUSIC

 

Break dance

ΑΡΙΣΤΑ / EXCELLENT :  50
1 – 20CHOREOGRAPHY
1 – 15FOOTWORK – UPROCK
1 – 10POWERMOVES
1 – 5MUSIC – THEME

Ηip Hop

ΑΡΙΣΤΑ / EXCELLENT :  50
1 – 20CHOREOGRAPHY
1 – 15TECHNIQUE
1 – 10STYLE ( LOCKING, POPPING,HOUSE,HYPE, NEW STYLE , KRUMPING, ETC )
1 – 5MUSIC – THEME

 

Oriental Solo – Final Only

ΑΡΙΣΤΑ / EXCELLENT :  30
1 – 10CHOREOGRAPHY
1 – 10SCENE PERFORMANCE (ENTRANCE, OUTING, APPEARANCE)
1 – 10TECHNIQUE
Κανονισμοί
 • Οι αθλητές των κατηγοριών Juvenile, Junior και Youth πρέπει να έχουν μαζί τους ένα οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο της ηλικίας τους.
 • Οι ομαδικές κατηγορίες της ηλικίας "Baby" θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή τριών τουλάχιστον ομάδων , ειδάλλως θα ενσωματωθούν στην κατηγορία "Juveniles".
 • Στις κατηγορίες των ζευγαριών , ένα ζευγάρι δεν μπορεί να συμμετάσχει και στα 3 ή 5 One Dance της αντίστοιχης κατηγορίας του , και κατ' επέκτασην , ένα ζευγάρι που συμμετέχει στο Three Dance ή five Dance της κατηγορίας του , δεν μπορεί να συμμετάσχει σε κατηγορία με λιγότερους χορούς. Επίσης , ένα ζευγάρι μπορεί να διαγωνιστεί και στην αμέσως μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία , στις ίδιες ακριβώς κατηγορίες που συμμετείχε στην φυσική ηλικιακά κατηγορία του .
 • Για όλες τις κατηγορίες που οι συμμετέχοντες χορεύουν με δική τους μουσική, μετά το πέρας του επιτρεπόμενου χρόνου η μουσική θα διακόπτεται.
 • Δυνατότητα υπέρβασης ορίων ηλικίας των ομάδων : Σε ομάδα εώς 7 ατόμων ένα (1) άτομο μπορούν να υπερβαίνει το όριο ηλικίας της κατηγορίας του. Αντίστοιχα , σε ομάδα 8 έως13 ατόμων δύο (2) άτομα , σε ομάδα 14 έως 20 ατόμων τέσσερα (4) , σε ομάδα 21 έως 28 ατόμων πέντε (5) και σε ομάδα 28 ατόμων έξι (6).
  *Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά θα πρέπει να είναι μια κατηγορία μεγαλύτεροι από την κατηγορία που διαγωνίζονται. Για παράδειγμα σε κατηγορία Juvenile I 6 ατόμων, μπορεί ένας χορευτής να είναι ηλικιακά Juvenile II αλλά όχι Junior I
 • Οι χορευτές στις κατηγορίες σόλο , μπορούν να διαγωνιστούν και στην αμέσως επόμενη ηλικιακά κατηγορία
 • Στις κατηγορίες Oriental Solo δεν επιτρέπονται τα φτερά και το μπαστούνι ως αξεσουάρ.
 • Στον τελικό της κατηγορίας Oriental Professional Solo , οι διαγωνιζόμενες θα χορέψουν μόνες τους σε μουσική της επιλογής τους διάρκειας μέχρι 2,5' λεπτά.
 • Οι κατηγορίες που δεν αναφέρονται ως "Ανοιχτές" ή "Κλειστές" ( Open ή Closed ) είναι Ανοιχτές ( Open )
 • Αθλητές μικρότερης ηλικίας μπορούν να διαγωνιστούν και σε μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες.
 • Σε όλες τις κατηγορίες ομάδων θα διεξαχθεί ημιτελικός γύρος εκ του οποίου οι προκριθέντες θα ξαναχορέψουν στον τελικό διεκδικώντας την 1η ,2η και 3η θέση. Εξαίρεση αποτελούν οι κατηγορίες με λιγότερες από 6 συμμετοχές.
 • Πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες θεωρούνται αυτές στις οποίες το 80% των μελών τους χορεύει για πρώτη φορά σε αγώνες χορού εντός του έτους τέλεσης αυτού ( π.χ. για το έτος 2023 , οι 8 στις 10 αθλήτριες πρέπει να μην έχουν χορέψει σε αγώνες πριν την 1/1/2023 )